STY:n urailta 13.2.2024

STY:n urailta 13.2.2024

Kiinnostaako ura patenttien, tekijänoikeuksien, tavaramerkkien tai muiden immateriaalioikeuksien parissa? Jatkuvan muutoksen kohteena oleva ala tarjoaa paljon mielenkiintoisia tehtäviä ja haasteita oikeudellisen, teknisen ja myös muun tutkinnon suorittaneille. 

Alalla voi työskennellä esimerkiksi uusien teknologioiden, median, pelien tai musiikin parissa tai vaikkapa tuomioistuimessa tai yliopistotutkijana. Tule kuuntelemaan minkälaista on työskennellä immateriaalioikeuksien parissa esimerkiksi kansainvälisessä yrityksessä, asianajotoimistossa tai patenttitoimistossa, miten alalle voi hakeutua ja minkälaisia koulutus- ja jatko-opintomahdollisuuksia on tarjolla.

STY:n urailta järjestetään tiistaina 13.2.2024 klo 17.00-19.00. Tilaisuudessa alaa monipuolisesti edustavat panelistit valottavat uravaihtoehtoja ja kertovat kokemuksistaan. Paneelikeskustelun jälkeen ohjelmassa on vapaamuotoista keskustelua panelistien ja muiden alalla työskentelevien kanssa ruokailun yhteydessä. Tilaisuus sopii kaikille immateriaalioikeuksista kiinnostuneille kuten opintojensa loppuvaiheessa oleville tai äskettäin valmistuneille.

Panelistit:

·       Rosa Ballardini (Lapin yliopisto)

·       Celia Fagerström (Supercell)

·       Tobias von Schantz (Markkinaoikeus)

·       Emilia Veranen (Sanoma)

·       Juha Voutilainen (Papula-Nevinpat)

·       Sara Väyrynen (Roschier)

Tilaisuuden avaa Mikael Segercrantz (Roschier) ja paneelikeskustelua johtaa Maija Puustinen (Dispelix). Tilaisuus järjestetään asianajotoimisto Roschierin tiloissa (Kasarmikatu 21 A). Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan 5.2.2024 mennessä alla olevan lomakkeen kautta.

Tilaisuuden järjestää Suomen teollisoikeudellinen yhdistys ry.  (www.sty.net).

Mahdollisista peruutuksista voi ilmoittaa Sara Väyryselle (sara.vayrynen@roschier.com). 


Ilmoittautuminen on päättynyt.