STY:n syyskokous ja jäsentilaisuus 8.12.2022

STY:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään tänä vuonna torstaina 8.12.2022 klo 17.00 Ravintola Gilletissä. 

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaan syyskokoukselle kuuluvat asiat:

  1. vuoden 2023 tulo- ja menoarvio;
  2. vuoden 2023 jäsenmaksun suuruus ja maksamisajankohta;
  3. hallituksen jäsenten lukumäärä;
  4. hallituksen jäsenen valitseminen erovuorossa olevan tilalle; ja
  5. yhden tai kahden toiminnantarkastajan/tilintarkastajan valinta ja varatoiminnantarkastajan/varatilintarkastajan valitseminen.

Jos syyskokous päättää pitää hallituksen jäsenten lukumäärän ennallaan (12 jäsentä), tulevassa syyskokouksessa hallitukseen on valittavana yksi (1) jäsen, joka voidaan valita nykyisen hallituksen piiristä yhdistyksen säännöt ja hallituksen jäsenten toimikaudet huomioiden.

Mahdollinen äänestys hallituksen jäsenestä tullaan järjestämään suljettuna lippuäänestyksenä. Jos osallistuja haluaa käyttää valtuutettuna myös yhden muun jäsenen äänivaltaa, tulee osallistujan esittää tähän liittyen valtakirja jäseneltä.

Syyskokouksen jälkeen pidämme jäsentilaisuuden, jossa kuulemme yksikönpäällikkö Henriikka Leppon puheenvuoron Ulkoministeriön EU-tuomioistuinasioiden yksikön työstä ja erityisesti sen lausunnoista immateriaalioikeuksiin liittyvissä asioissa

Käytännön järjestelyiden vuoksi pyydämme ystävällisesti jäsenistöä ilmoittautumaan kokoukseen viimeistään torstaihin 1.12.2022 mennessä. Kokoukseen ei ole mahdollista osallistua etäyhteydellä.

Virallinen kokouskutsu ja ilmoittautumislomake on alla.


Ilmoittautuminen on päättynyt.