Jäsenyys

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäseniksi voivat liittyä kaikki teollisoikeudellisista kysymyksistä kiinnostuneet. Yhdistyksen jäseneksi voidaan ottaa yksityisiä henkilöitä, oikeuskelpoisia yhteisöjä ja säätiöitä. Yhdistyksen jäsenistöön kuuluu laaja joukko teollisoikeuksien parissa eri tehtävissä muun muassa yrityksissä, asiamies- ja asianajotoimistoissa, viranomaisissa, tuomioistuimissa ja yliopistoissa työskentelevoä asiantuntijoita.

Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet hakemusten perusteella. Jäsenhakemuksen jättämällä kukin jäsenyyttä hakeva henkilö/yhteisö hyväksyy yhdistyksen säännöt itseään sitoviksi jäsenyyden alkamisesta lukien.

Jäsenhakemukset käsitellään yhdistyksen hallituksen kokouksissa, joita järjestetään noin kerran kuussa. Yhdistyksen sihteeri tai taloudenhoitaja tiedottaa uusia jäseniä jäsenyydestä, kun hallitus on käsitellyt jäsenhakemuksen. Jäsentiedot voi päivittää tällä lomakkeella.

Liittyessään yhdistykseen jäsenellä on velvollisuus ilmoittaa yhteystietonsa ja laissa mainitut tiedot merkittäväksi yhdistyksen jäsenluetteloon. Jäsenen tulee myös huolehtia, että jäsenluetteloon merkityt tiedot pysyvät ajan tasalla.

Jäsenhakemuksen voi jättää alla olevalla lomakkeella.

Jäsenmaksut

Vuosittainen jäsenmaksu on henkilöjäseniltä 25 euroa ja yhteisöjäseniltä 75 euroa (2024). Jäsenmaksut laskutetaan sähköpostitse. Muista laskutustavoista veloitetaan 5 euron laskutuslisä.