STY:n syyskokous ti 7.12.2021

Suomen teollisoikeudellinen yhdistys ry:n syyskokous pidetään tiistaina 7.12.2021 klo 17.00 Keskuskauppakamarilla (Aleksanterinkatu 17, Helsinki). Virallinen kokouskutsu on julkaistu alla.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaan syyskokoukselle kuuluvat asiat: 

1.    Vuoden 2022 hallituksen toimintakertomus;

2.    Vuoden 2022 jäsenmaksun suuruus ja maksamisajankohta;

3.    hallituksen jäsenten lukumäärä;

4.    hallituksen jäsenten valitseminen erovuorossa olevien tilalle; ja

5. yhden tai kahden toiminnantarkastajan/tilintarkastajan valinta ja varatoiminnantarkastajan/varatilintarkastajan valitseminen.

Jos syyskokous päättää pitää hallituksen jäsenten lukumäärän ennallaan (12 jäsentä), tulevassa syyskokouksessa on valittavana (5) hallituksen jäsentä, joista kolme (3) voidaan valita nykyisen hallituksen piiristä yhdistyksen säännöt ja hallituksen jäsenten toimikaudet huomioiden. Jos olet kiinnostunut asettumaan ehdolle ja haluat kuulla lisää yhdistyksen hallitustyöskentelystä, ole ystävällisesti yhteydessä yhdistyksen puheenjohtaja Minna Aalto-Setälään (minna.aalto-setala(a)chamber.fi)

Sääntömääräinen syyskokous pidetään ilman erillistä jäsentilaisuutta. Käytännön järjestelyiden vuoksi pyydämme ystävällisesti jäsenistöä ilmoittautumaan kokoukseen viimeistään keskiviikkoon 1.12.2021 mennessä alla olevan kautta. 


Päivitys 30.11.2021: Huonontuneen koronavirustilanteen vuoksi syyskokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä, eikä Keskuskauppakamarilla ole aiemmin ilmoitettua glögitarjoilua. Yhdistyksen hallitus suosittaa vahvasti kaikkia jäseniä osallistumaan etäyhteydellä. Jo ilmoittautuneille tullaan lähettämään etäyhteyslinkki samoin kuin kaikille muille etäyhteydellä osallistuville.

Mahdollinen äänestys tullaan järjestämään sähköisesti. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä, jos aiot mahdollisessa äänestyksessä käyttää valtuutettuna muun jäsenen äänivaltaa.Tervetuloa!