STY:n urailta 2.2.2023

Kiinnostaako ura teollisoikeuksien parissa? Jatkuvan muutoksen kohteena oleva ala tarjoaa paljon mielenkiintoisia tehtäviä ja haasteita oikeudellisen, teknisen ja myös muun tutkinnon suorittaneille. Tule kuuntelemaan minkälaista on työskennellä immateriaalioikeuksien parissa esimerkiksi kansainvälisessä yrityksessä, asianajotoimistossa, tekijänoikeusjärjestössä tai virkamiehenä, miten alalle voi hakeutua ja minkälaisia koulutus- ja jatko-opintomahdollisuuksia on tarjolla.

STY:n urailta järjestetään torstaina 2.2.2023 klo 17.00-19.00. Tilaisuudessa alaa monipuolisesti edustavat panelistit valottavat uravaihtoehtoja ja kertovat kokemuksistaan. Paneelikeskustelun jälkeen ohjelmassa on vapaamuotoista keskustelua panelistien ja muiden alalla työskentelevien kanssa. Tilaisuus sopii kaikille teollisoikeuksista kiinnostuneille kuten opintojensa loppuvaiheessa oleville tai äskettäin valmistuneille.

Panelistit:

  • Anette Alén-Savikko (Helsingin Yliopisto)
  • Antti Härmänmaa (Teosto)
  • Maija Lönnqvist (Työ- ja elinkeinoministeriö)
  • Mikael Mäkelä (Wärtsilä)
  • Mikael Segercrantz (Roschier)
  • Mirkka Vainikka (Rovio)

Paneelikeskustelua johtaa Maija Puustinen (Dispelix). Tilaisuus järjestetään asianajotoimisto Roschierin tiloissa (Kasarmikatu 21 A). Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan 27.1.2023 mennessä alla olevan lomakkeen kautta.

Tilaisuuden järjestää Suomen teollisoikeudellinen yhdistys ry.  (www.sty.net).


Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Voit kysellä osallistumismahdollisuutta Sara Väyryseltä (sara.vayrynen(a)roschier.com).