STY:n urailta 4.2.2021

Kiinnostaako ura teollisoikeuksien parissa? Jatkuvan muutoksen kohteena oleva ala tarjoaa paljon mielenkiintoisia tehtäviä ja haasteita oikeudellisen, teknisen ja myös muun tutkinnon suorittaneille. Tule kuuntelemaan minkälaista on työskennellä esimerkiksi asianajajana, alan edunvalvojana, patenttiasiamiehenä tai yrityksen IP-johtajana, minkälaisia muita vaihtoehtoja on tarjoilla sekä miten alalle voi hakeutua.

Tervetuloa kuulemaan teollisoikeuksiin liittyvistä uramahdollisuuksista torstaina 4.2.2021 klo 16.00-18.00. Tilaisuudessa alaa ja eri koulutustaustoja monipuolisesti edustavat panelistit valottavat uravaihtoehtoja ja kertovat kokemuksistaan. Paneelikeskustelun jälkeen ohjelmassa on vapaamuotoista keskustelua panelistien ja muiden alalla työskentelevien kanssa.

Tilaisuus sopii kaikille teollisoikeuksista kiinnostuneille kuten opintojensa loppuvaiheessa oleville tai äskettäin valmistuneille.

Panelistit:

Mikael Segercrantz (Roschier)

Noora Ristolainen (UPM)

Jorma Hanski (PRH)

Kirsikka Etuaho (Espatent)

Lottaliina Pokkinen (Lehtinen Legal)

Juha Vesala (Lapin ja Helsingin yliopisto, IPRUC)

Paneelikeskustelua johtaa Helena Wetterstrand (Fortum)

Tilaisuus järjestetään verkossa.

Urailtaan tulee ilmoittautua alla olevaa lomaketta käyttäen. Ilmoittautuminen päättyy 2.2.2021 klo 14.00. Paikkoja on rajatusti.

Tilaisuuden järjestää Suomen teollisoikeudellinen yhdistys ry. (www.sty.net).

 

*** ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT ***