Kansainvälinen liikesalaisuusseminaari "Openness, Secrecy, and Confidentiality on IP" tiistaina 9.6.2015 klo 13.00 alkaen Hankenin juhlasalissa

18.5.2015

STY järjestää yhteistyössä IPR University Centerin kanssa tiistaina 9.6.2015 klo 13.00 alkaen Hankenin juhlasalissa (Arkadiankatu 22) kansainvälisen liikesalaisuuksien suojaan keskittyvän seminaarin "Openness, Secrecy, and Confidentiality on IP". Tervetuloa mukaan kuulemaan tiivis paketti liikesalaisuuksien ajankohtaisista tuulista joukolta ulkomaisia ja kotimaisia huippunimiä!

Seminaarin teemana on eurooppalainen liikesalaisuuksien suojan uudistus ja sen vaikutukset yritysten toimintaan sekä liikesalaisuuksien suoja käytännössä niin yritysten päivittäisessä toiminnassa kuin oikeudenkäyntiprosesseissa. Seminaarissa kuulet tietopaketin liikesalaisuuksien suojan ajankohtaisista eurooppalaisista uudistuksista sekä muun muassa:

  • Kansainvälisiä kokemuksia liikesalaisuuksien täytäntöönpanosta ja oikeudenkäynneistä IP-litigaattorien näkökulmasta (Partner Ari Laakkonen ja Partner Penny Gilbert, Powell Gilbert (UK))
  • Käytännön kokemuksia liikesalaisuuksien suojaamisesta yrityselämässä (mm. Senior Legal Counsel Johannes Frände, Kone Oyj, sekä professori Liisa Välikangas, Aalto-yliopisto ja Hanken)
  • Näkökulmia liikesalaisuuksien suojaamisen ja avoimuuden tasapainosta sekä liikesalaisuuksien roolista oikeudenkäynneissä (mm. vierailevat luennoitsijat New York Universitystä, Mannheimin yliopistosta ja Tampereen yliopistosta)

Ennen tilaisuutta mahdollisuus verkostoitumiseen lounaan merkeissä. Seminaarin hinta yhdistyksen jäsenelle on vain 60 euroa + ALV (normaalihinta ei-jäsenille on 295 euroa + ALV) sisältäen lounaan ennen seminaaria sekä kahvit.

 

Tilaisuuden ohjelma:

12.00 – 13.00 Registration and networking lunch

13.00 – 13.15 Opening and overview
Professor Niklas Bruun, IPR University Center/ Hanken School of Economics
Attorney-at-Law Johanna Flythström, President of the Finnish Association for Industrial Property Rights

13.15 – 13.45 State of play in the proposed trade secret directive
Partner Ella Mikkola, Bird & Bird Attorneys Ltd.

13.45 – 14.25 A Practitioner's View on Trade Secret Litigation and Confidentiality in Court Proceedings  –  Experiences from the UK Practice and Perspectives on the European Trade Secret Reform
Partner Ari Laakkonen, Powell Gilbert, UK
Partner Tim Whitfield, Powell Gilbert, UK

14.25 – 15.15 Trade secrets, confidential court proceedings and fair trials
 Professor Mary-Rose McGuire, Mannheim University

Comment
Adjunct Professor of Human Rights Law, University Lecturer Jukka Viljanen, University of Tampere

15.15 – 15.45 Coffee   

15.45 – 16.15 How/why/which companies decide to disclose/keep secret – an empirical study
Professor Liisa Välikangas, Aalto University and Hanken School of Economics

16.15 – 16.35 Comments from practice
Senior Legal Counsel Johannes  Frände, Kone Oyj

16.35 – 17.15 US perspectives on openness in trademarks: Is the frontier closing?
- Registration rates of Frequently Used words on the U.S.PTO Trademark

Professor Barton Beebe, New York University

17.15 – 17.30 Discussion

Lisätiedot seminaarista ja ilmoittautumislinkki IPR University Centerin sivuilla osoitteessa: http://www.iprinfo.com/koulutus/tulevaa-koulutusta/tapahtumat/fi_FI/secrecy/. Mahdollisiin ilmoittautumista ja seminaaria koskeviin käytännön kysymyksiin vastaa seminaarin käytännön järjestelyistä vastaava IPR University Center (vainio@iprinfo.com).