STY järjestää tavaramerkkiaiheisen lounaskokouksen ke 29.10.2014

17.10.2014

STY järjestää keskiviikkona 29.10.2014 tavaramerkkiaiheisen lounaskokouksen, jonka aihe on erittäin ajankohtainen: tavaramerkkilain uudistus.

Työ- ja elinkeinoministeriö on vastikään julkaissut ehdotuksen tavaramerkkilain uudistuksesta. Ehdotus on parhaillaan lausuntokierroksella ja siitä on pyydetty lausuntoja marraskuun alkuun mennessä. Myös STY:ltä on pyydetty kannanottoa. Tule kuulemaan ehdotuksesta sekä keskustelemaan ajankohtaisesta uudistushankkeesta. Mitä uudistusehdotus tarkoittaa käytännössä? Mikä muuttuu? Mitä pysyy samana?

Aiheesta alustavat Kirsi Ekström (TeliaSonera Finland Oyj) ja Hanna-Maija Elo (Asianajotoimisto Juridia Bützow Oy), joilla kummallakin on usean vuosikymmenen kokemus tavaramerkkijuridiikasta. Heillä on myös huomattava käytännön kokemus yrityksen tavaramerkkiportfolion ja tavaramerkkioikeudenkäyntien hoitamisesta.

Uudistusluonnos on saatavilla myös TEM:n sivuilla.

Lounaskokous järjestetään Ravintola Cantina Westin tiloissa (Arizona-sali; osoitteessa Kasarmikatu 23, Helsinki). Huom. poikkeuksellisesti lounaskokous alkaa tällä kertaa klo 12:30. Aloitamme ottamalla lounasta seisovasta pöydästä klo 12:20 alkaen. Jotta klo 12:30 alkavan alustusosuuden alkaminen ei viivästyisi, osallistujia pyydetään saapumaan paikalle ajoissa klo 12:20 mennessä.

Käytännön järjestelyjen helpot­tamiseksi pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisestanne viimeistään torstaina 23.10.2014 klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautuminen@sty.net